MÄ‚DÄ‚LINA VASIU

Descarca eBook Gratuit

76 de intrebari care iti definesc Avatarul de Client

Descopera cum sa construiesti un avatar de client ca sa optimizezi procesele de creare de content si sa nu mai pierzi oportunitati pentru ca nu sti cui vinzi.

Pune intrebarile potrivite, aduna toate raspunsurile la un loc si foloseste-te de acest instrument in fiecare proiect in care te implici ca sa oferi clientilor tai ceea ce au nevoie.

Din Ebook ai sa:

 • Intelegi de ce este avatarul de client “Kilometrul Zero” in content marketing si in vanzari
 • Descoperi cum sa adresezi intrebari care sa genereze raspunsuri pertinente pe care sa poti, ulterior, sa le folosesti in strategia ta
 • Scapi de momentele in care iti pare ca nu ai inspiratie sa creezi content sau o campanie noua, pentru ca vei avea un instrument care sa te ajute sa gasesti idei oricand, prin simplul fapt ca te conecteaza cu avatarul tau de client
 • Inveti cum pot cateva intrebari sa genereze claritate si sa te apropie de clientii tai chiar daca nu ai reusit, inca, sa ii intalnesti in realitate
 • Intelegi de ce consider ca avatarul de client e cel la care te intorci chiar si atunci cand dai de probleme in afacerea sau proiectul tau
 • Vezi cum poti, pornind de la avatarul tau de client sa creezi “continut valoros”, care este perceput ca fiind valoros pentru ca te conectezi cu omul caruia ii vinzi
 • Scapi de teama ca lansezi un produs sau o campanie si ea nu va avea succes sau nu va fi pe placul publicului tau tinta
 • Eviti sa creezi content, produse sau sisteme de vanzari care arata bine, functioneaza tehnic bine, dar nu se potrivesc clientilor tai.

Afla mai multe:

Ma bucur ca esti aici!

Multumesc ca imi dai un strop de incredere si alegi sa descarci acest Ebook!

Acest Ebook a fost creat in parteneriat cu Daniel Zarnescu, unul dintre cei mai experimentati oameni de Marketing din Romania.

Am aflat despre avatarul de client construit atat de detaliat in 2015, la un curs al lui Daniel.

Iar cand am inceput prima data sa fac consultanta cu afaceri mici din Romania am adaugat detalii si notite din experienta mea.

Am adaugat intrebari, am renuntat la unele care nu ma ajutau si l-am aplicat de zeci de ori cu antreprenori din domeniul educatiei non-formale, cu oameni de afaceri din zona de IT&Tech, cu creatori de content care nu-si gaseau calea si chiar pentru mine, atunci cand am ales sa creez seria de Ebook-uri din care face parte si acest material.

Daca aveam nevoie sa inteleg care e strategia cea mai buna de vanzari ma intorceam la documentul care explica avatarul de client.

Daca nu intelegeam de ce lansarea unui produs nu functioneaza asa cum am estimat, ma intorceam la avatarul de client ca sa caut solutii.

Iar cand am avut cele mai slabe rezultate in campaniile pe care le-am coordonat, a fost (si) din cauza ca nu am luat in serios avatarul de client si am creat produse sau funnel-uri de vanzari, dupa ureche.

Iti ofer cele 76 de intrebari din acest Ebook pentru ca am incredere ca iti vor usura munca si, poate, iti vor arata perspective noi despre relationarea cu clientii tai.

M-as bucura ca acest Ebook sa te motiveze sa construiesti un avatar si sa il folosesti ori de cate ori creezi pentru audienta ta.

Ai tot ce iti trebuie in paginile Ebook-ului!

Ce ai sa inveti din Ebook?

 • Care sunt cele 76 de intrebari si cum sunt ele impartite
 • Care sunt cele 4 perspective principale din care trebuie sa analizezi experienta unui avatar de client care interactioneaza cu tine
 • Idei care sa te lamureasca la ce iti foloseste un avatar de client creat atat de in detaliu
 • Sugestii pentru cum sa raspunzi la intrebari
 • Cum sa folosesti raspunsurile ca sa creezi content, oferte de pret, procese de vanzare sau chiar sa regandesti felul in care te pozitionezi in ochii clientului tau.