MĂDĂLINA VASIU

Comandă acum Ebook-ul despre Campanii!

Cum gândești o strategie de campanie în marketing?

5 Pași care îți simplifică munca și construiesc o campanie eficientă.

Vezi mai clar ce implică o campanie de marketing și care sunt aspectele pe care trebuie să le iei în calcul, ca să îți fie mai ușor să gândești o campanie și să ai claritate în procesul de implementare.

Urmărește cei 5 pași pe care i-am explicat în Ebook și potrivește-i pe campaniile pe care vrei tu să le dezvolți. Renunță la făcut după ureche. Combină o structură, cu creativitatea ta și vezi ce îți aduce.

Cum gândești o strategie de campanie în marketing?

Din Ebook ai să:

 • Descoperi cei 5 pași pe care îi folosesc atunci când gândesc campanii de marketing;
 • Înțelegi nu doar pașii, ci și ce am în vedere când pun pe acea structură informație și idei, ca să poți folosi structura și-n munca ta;
 • Scapi de tensiunea ce se simte la începutul unui sezon nou de business, când trebuie să gândești “acțiuni” care să producă vânzări, vizibilitate sau engagement, pentru că ai șablonul și îl poți folosi ori de câte ori vrei tu;
 • Eviți să creezi campanii sau sisteme de vânzări care arată bine, funcționează tehnic bine, dar nu prezintă interes pentru audiență, pentru că nu ai gândit Oferta în detaliu;
 • Integrezi principiile și răspunzi întrebărilor de pe parcursul capitolelor ca să pregătești o campanie de Lansare, Reduceri de Prețuri sau Oferte Speciale și chiar o campanie de tip Giveaway;
 • Scapi de teama că lansezi un produs sau o campanie și ea nu va avea succes sau nu va fi pe placul publicului tău țintă;
 • Vezi cum poate o structură să îți aducă claritate și să te țină în “tot ce ai de făcut”, pentru că ai un fir roșu de la idee, la campanie lansată și expusă către audiența ta.

Ai să descoperi în Ebook o combinație între
informații de detaliu și perspective macro,
adică fix împletirea care produce rezultate în marketing.

Dacă alegi să comanzi Ebook-ul acum, la început de lansare, plătești 47 de lei. 

În loc de 69 lei, cât va costa Ebook-ul, prețul lui standard, poți să plătești 47 de lei, prețul de lansare, pe care îl păstrăm până după 20 Noiembrie. 

Ebook-ul ajunge la tine în maxim 10 zile de acum. Tot ce trebuie să faci este să plasezi o comandă, iar apoi păstrăm legătura pe e-mail și revin cu vești de îndată ce le am.

Află mai multe:

Ce e dificil când creezii campanii de marketing e fix ceea ce le face să fie WOW – Creativitatea. Ideile. Posibilitățile.

E minunat să ai idei! Să îți închipui ce poate fi, cum ar fi să… ce putem pune acolo sau dincolo.

E teribil, în schimb, cum se simte când vezi că nu reușești să le aplici. Și asta se aplică nu doar campaniilor de marketing, ci oricărui context în care ai o idee și nu știi care e procesul prin care ea devine vizibilă, să o poată vedea și alții.

Pentru că munca mea e despre a aplica idei, despre a le aduce în plan fizic, mi-am dat seama că singurul fel în care ideile nu devin sufocante este să pornești crearea lor de la o structură.

Un blueprint, checklist, șablon – cum vrei tu să-i zici, pe care să îl poți integra și replica, în diferite contexte. Un cadru, dacă vrei, care să susțină ideile creative și să le aducă la viață.

Am observat că asta aduce viteză, claritate în ce vrei să faci și cum. Și scurtează drumul de la concept, la ceva real.

Ebook-ul Cum gândești o strategie de campanie în marketing? – este exact asta: un șablon în 5 pași, în care descriu nu doar structura, dar îți dau și principii pe care să le ai în vedere atunci când iei decizii despre ce pui în această structură.

Nu, nu îți spun la ce oră să postezi sau ce subject să scrii la e-mailul de lansare. Îți arăt cum trebuie să gândești, ce să iei în calcul din elementele de business și cele de psihologie a consumatorului, ca să iei decizii mai rapid.

Nu doar sa faci copy-paste-cum-zice-Mădă. 🙂

În Ebook găsești:

 • Capitol 1 – IDEE: Adică CE vrei să faci
 • Capitol 2 – OBIECTIV: Adică DE CE vrei să faci campania
 • Capitol 3 – OFERTA: Adică CE OFERI altora, ca tu să obții ce vrei
 • Capitol 4 – STRATEGIE DE CAMPANIE: CUM GÂNDEȘTI când pui la un loc ideea, obiectivul, oferta și oamenii pentru care ai gândit campania
 • Capitol 5 – IMPLEMENTAREA CAMPANIEI: CUM FACI ca lucrurile să se întâmple

Abia aștept să îți arăt Ebook-ul final și cei 5 Pași care îți simplifică munca și construiesc o campanie eficientă! 🙂

Apăsa butonul de mai jos și urmează pașii de acolo!