MĂDĂLINA VASIU

După prima versiune, care a ajuns la peste 5000 de oameni și a pus bazele mai multor programe pentru antreprenori și marketeri, am bucuria să-ți ofer ebook-ul:

107 întrebări care definesc Avatarul de Client Ideal și aduc ordine în acțiunile de marketing

Descoperă de ce Avatarul de Client Ideal este pilon de bază în construcția și dezvoltarea unei afaceri, indiferent de industrie, nișă, model de business sau cifra de afaceri.

Când construiești Avatarul tău de Client Ideal te oprești din haosul de a face de toate, peste tot, pentru toată lumea, pentru că înțelegi că nu e sustenabil și că tot ce obții e oboseală și prea-mulți-bani-investiți-fără-profit.

Oricât de minunată este Viziunea ta, oricât de WOW e produsul sau serviciul pe care îl comercializezi, dacă nu ai cumpărători, oameni care să plătească pentru ce creezi tu, nu ai o afacere.

Și da, asta se aplică chiar și în cazul organizațiilor non-profit – deși nu au ca scop final profitul ele vând misiunea lor susținătorilor și au ca Avatar de Client beneficiarii acțiunilor lor.

Când îți schimbi perspectiva și înțelegi că tu, antreprenor sau creator, ar trebui să fii constant într-un parteneriat cu Avatarul tău de Client Ideal, înțelegi de ce îmi doresc să duc acest ebook la zeci de mii de oameni, începând cu tine.

eBook-ul:

 • Te susține în procesul de definire a Avatarului, ca să nu îl construiești superficial, după șabloane create la nivel macro, pe care probabil le-ai citit deja și tot nu ți-e clar ce ai de făcut;
 • Te forțează, dar într-un fel bun, să descoperi detalii despre clientul tău ideal și despre audiența pe care o reprezintă acesta ca să fie mai simplu să servești prin ceea ce creezi și să și faci bani din asta;
 • Îți arată că, poate, nu faci nimic greșit acum, dar faci prea împrăștiat, gândindu-te că tu vrei să vinzi tuturor oamenilor, deși asta este cea mai mare greșeală pe care o fac antreprenorii, creatorii și chiar și oamenii care fac Marketing;
 • Te ajută să faci ordine în ideea ta de Business, pentru ca din ordine să poți lua decizii și să știi ce pot să îți aducă acele decizii, fără să cheltui bugete imense pe research;
 • Îți dă curaj să contractezi o Agenție pentru că vei iniția discuțiile pornind de la Viziunea ta și vei știi clar către cine vrei să o duci, iar asta optimizează munca marketerilor și le oferă un avantaj de timp, bani și idei;
 • Te scapă de frica de a face Marketing, chiar și când alegi să-l faci tu, singur / ă sau cu echipa internă, pentru că înțelegi că tot ce ai de făcut este să inițiezi și să creezi contexte în care să te întâlnești cu Avatarul tău de Client Ideal.
 • Îți aduce SUTE de idei (da, am scris sute și am exemple reale, de ale clienților mei) pentru postări în Social Media, Campanii de Marketing, parteneriate strategice, texte pentru E-mail Marketing sau SMS Marketing și chiar pentru un proces de Branding, ca la carte;
 • Te ajută să economisești bani și timp, pentru că nu te mai implici în zece acțiuni deodată, pe cinci direcții diferite fără să știi, măcar, ce tip de rezultate ai vrea să producă fiecare acțiune.

Îți ofer instrumentul care, în ultimii 3 ani, a devenit semnătura mea ca #StrategDeContent și m-a ajutat să dezvolt un brand din numele și munca mea.

Cel mai important – acest ebook m-a susținut să fiu eu sprijin pentru sute de clienți, în Consultanță 1-la-1, Programele Intensive de Grup sau în Masterminduri unde alți creatori mă invită periodic, să le vorbesc cursanților lor despre Avatarul de Client Ideal.

Numele meu este Mădălina Vasiu și îmi place să fac ordine în afaceri și în acțiunile lor de Marketing. 🙂

Lucrez de peste 10 ani în industria de Comunicare & Marketing și-am avut bucuria de a învăța din și prin multe roluri.

Am lucrat ca Secretară, Contabil Junior, om de Customer Care, specialist în Organizare de Evenimente și chiar am făcut PR (Relații Publice) într-o agenție specializată pe asta.

Am devenit apoi Copywriter concentrat pe a vinde prin E-mail Marketing și ulterior am fost Coordonator al unui Departament de Marketing, Director General al unei firme cu 8 angajați și, astăzi, Antreprenor cu o afacere proprie, din 2019.

Am pus un pariu în 2020, când a venit pandemia, că îmi voi dezvolta Brandul Personal într-un an, folosindu-mă doar de Content Marketing, acțiuni de Social Media făcute organic și prin a lucra cu afaceri mici și medii, ca să le arăt cum să folosească Avatarul de Client Ideal.

După șase luni, în Septembrie 2020, aveam clienți recurenți în Consultanță, încasam de cinci ori mai mulți bani decât fusese ultimul meu salariu și peste 1000 de persoane au descărcat prima versiune a ebook-ului pe care îl accesezi și tu acum.

Nu am făcut nimic extraordinar. Am făcut ce te invit să faci și tu:

Am combinat dorința de a avea o afacere profitabilă, a mea, cu nevoia unui Avatar de Client, pe care îl sprijineam constant să găsească și să implementeze soluții și am comunicat constant despre asta, în diferite contexte – offline sau online.

Probabil că dorința o ai deja. Poate ai și Viziunea sau chiar și Produsul!

Iar eu te invit să definești și Avatarul de Client Ideal, cu ajutorul acestui ebook!

Alege ce ți se potrivește

Am tot pomenit despre sute si mii de oameni care au descoperit deja acest instrument.

Dar acum vreau să-ți arăt mesaje reale de la aceste persoane:

eAceastă versiune, îmbunătățită, a ebook-ului despre Avatarul de Client Ideal apare pentru că am avut șansa să lucrez, eu personal, cu aproape 150 de firme în ultimii 3 ani.

Și am înțeles, din munca directă cu atâția antreprenori, creatori și oameni de Marketing, că e nevoie să adaug unele elemente, să scot altele și să explic mai clar cum fac de Avatarul de Client Ideal produce creșteri de 30% în încasările unei firme, fără investiții extraordinare.

Așa că am rescris cel mai de succes ebook creat de mine, până acum.

Și te invit să nu eziți să-l comanzi!

Dacă aplici măcar un sfert din tot ce îți poate aduce un Avatar de Client Ideal, ai să obții câștiguri de zeci de ori mai mari decât ce plătești azi pentru acest instrument.

Ah, să nu uit!

Da, merită să iei această versiune nouă CHIAR dacă o ai deja pe prima.

Nu am re-aranjat doar conținutul. Și nici n-am adăugat întrebări doar ca să fie mai spectaculos numărul final. 🙂

Am re-gândit cam 70% din întreg procesul prezentat în prima versiune și da, mă folosesc de o parte din ce era deja în ebook, dar mi-am schimbat perspectiva.

De asta, cu respect față de munca ta și încredere că-ți va folosi acest ebook, pe bune, te invit să-l comanzi chiar acum.

Comanzi ebook-ul nou, conturezi un Avatar de Client Ideal pornind de la tot ce descoperi în ebook și apoi construiești Campanii de Marketing folosind ebook-ul:

Cum gândești o strategie de campanie în marketing?

5 Pași care îți simplifică munca
și construiesc o campanie eficientă.

Vezi ce implică o Campanie de Marketing și care sunt aspectele pe care trebuie să le iei în calcul, ca să îți fie mai ușor să gândești o Campanie și să ai claritate în procesul de implementare.

Urmărește cei 5 pași pe care i-am explicat în Ebook și potrivește-i pe campaniile pe care vrei tu să le dezvolți. Renunță la făcut după ureche.
Combină o structură cu creativitatea ta și vezi ce îți aduce.

Vezi ce implică o Campanie de Marketing și care sunt aspectele pe care trebuie să le iei în calcul, ca să îți fie mai ușor să gândești o Campanie și să ai claritate în procesul de implementare.

Urmărește cei 5 pași pe care i-am explicat în Ebook și potrivește-i pe campaniile pe care vrei tu să le dezvolți. Renunță la făcut după ureche.
Combină o structură cu creativitatea ta și vezi ce îți aduce.

În Ebook găsești:

 • Capitol 1 – IDEE: Adică CE vrei să faci
 • Capitol 2 – OBIECTIV: Adică DE CE vrei să faci campania
 • Capitol 3 – OFERTA: Adică CE OFERI altora, ca tu să obții ce vrei
 • Capitol 4 – STRATEGIE DE CAMPANIE: CUM GÂNDEȘTI când pui la un loc ideea, obiectivul, oferta și oamenii pentru care ai gândit campania
 • Capitol 5 – IMPLEMENTAREA CAMPANIEI: CUM FACI ca lucrurile să se întâmple

Pentru că munca mea e despre a aplica idei, despre a le aduce în plan fizic, mi-am dat seama că singurul fel în care ideile nu devin sufocante este să pornești crearea lor de la o structură.

Un blueprint, checklist, șablon – cum vrei tu să-i zici, pe care să îl poți integra și replica, în diferite contexte.

Un cadru, dacă vrei, care să susțină ideile creative și să le aducă la viață.

Ebook-ul Cum gândești o strategie de campanie în marketing? – este exact asta: un șablon în 5 pași, în care descriu nu doar structura, dar îți dau și principii pe care să le ai în vedere atunci când iei decizii despre ce pui în această structură.

Uite ceva ce NU fac în ebook:

Nu îți spun la ce oră să postezi sau ce Subject să scrii la e-mailul de lansare.

Îți arăt cum trebuie să gândești, ce să iei în calcul din elementele de business și cele de psihologie a consumatorului, ca să iei decizii mai rapid.

Nu doar sa faci copy-paste-cum-zice-Mădă. 🙂

Descoperă de ce Avatarul de Client Ideal este atât de important când vrei să dezvolți o afacere sau o idee.

Iar apoi creează Campanii prin care să ajungi la Avatarul tău Ideal și să îi captezi atenția, ca să aleagă să cumpere de la tine și să nu mai simți că ție nu-ți iese treaba asta… cu marketingul.

Îți iese.

Doar… simplifică felul în care gândești despre Marketing.